Näytä vastaamattomat viestit | Näytä aktiiviset viestiketjut Tänään on 17.01.2019 01:10Vastaa viestiin  [ 6 viestiä ] 
Muutokset foorumilla 
Kirjoittaja Viesti
VIP

Liittynyt: 28.11.2010 18:24
Viestit: 162
Paikkakunta: Oulu
PSN-nick: Ukkosenjumala
Viesti Muutokset foorumilla
Ylläpito-osasto siirretty ylemmäs ja sen nimeä selkeytetty. Toivottavasti kansalle kelpaa.

_________________
GT5 Photo Mode


22.12.2010 15:47
Profiili
VIP

Liittynyt: 27.11.2010 23:35
Viestit: 1887
Paikkakunta: Kokkola
Viesti Re: Muutokset foorumilla
Nykyään foorumilla käyttäjien avatarin alla näkyy yhtenä tietona pelaajanimi (PSN ja XBOX Live).
Ylläpidon toivomuksena on että jokainen lisää omiin tietoihin pelaajatunnuksensa helppoa tunnistamista varten. Lisätään vaikka olisi sama kuin foorumin käyttäjänimi.

Asetuksen löydät Omat asetukset - Profiili -> Profiilisi.


10.01.2011 09:58
Profiili

Liittynyt: 26.11.2010 18:16
Viestit: 252
PSN-nick: Freqqe
Viesti Re: Muutokset foorumilla
Hymiöt per viesti on nyt rajoitettu kahteen. Tuskin kukaan kaipaa mitään välkkyvää teinifoorumia, eli yritetään pitää homma asiallisena ja viestit informatiivisina. Rajoitin myös kuvien maksimikooksi 750x750pikkelssiä, ettei ruutuun räjähdä kilometritolkulla isoja kuvia (just in case).

_________________
Let's get ready to rrrumble!


21.01.2011 11:50
Profiili
VIP

Liittynyt: 27.11.2010 23:35
Viestit: 1887
Paikkakunta: Kokkola
Viesti Tiedotusasiaa Varikkosuoran toiminnasta.
Viime päivinä Varikkosuoran jäsenet ovat varmasti huomanneet pieniä ongelmia sivustolla. Lisäksi ne jäsenet, jotka viettävät aikaa Varikkosuoran IRC-kanavalla, ovat huomanneet myös Varikkosuoran yhden entisen ylläpitäjän kommenteista, että on käynnissä jotain käsittelemättömiä asioita. Koska kyseessä oleva entinen ylläpitäjä teki asiasta niin julkista, että käyttäjät alkoivat kyselemään mistä on kyse, olemme päättäneet tuoda teille oman näkökantamme asioihin.

Tietyllä tavalla asiat alkoivat jo FF-sarjan aikoihin. Hän laittoi tuon sarjan käyntiin, mutta teki myös impulsiivisia ratkaisuja sarjan aikana. Ensin hiukan ennen sarjan aloitusta, kritiikistä johtuen, hän jäädytti koko sarjan. Päivää myöhemmin hän aukaisi sarjan uudestaan. Sarja kuitenkin saatiin käyntiin, mutta ei mennyt kovin kauaa kun hän irtisanoutui sarjasta ja koko sarjan pyörittämisestä ja täten jätti sen muiden ylläpitäjien hoidettavaksi. Koimme, että varsinkin koska oli kyse Varikkosuoran ensimmäisestä sarjasta, olisi näillä ratkaisuilla voinut olla todella negatiivisia vaikutuksia Varikkosuoran uskottavuuteen sarjojen järjestäjänä. Kiitos kuuluu jäsenille joiden myötä sivusto on lähtenyt hyvin pyörimään.

Impulsiivisia toimia on tullut senkin jälkeen sekä foorumilla, että Varikkosuoran IRC-kanavalla. Nämä ovat aiheuttaneet välillä hiukan hankalia tilanteita, sillä valvojien tulisi olla neutraaleja ja harkitsevia ratkaisuissaan. Hän otti tehtävistään jo kerran aiemmin ns. sapattivapaata. Jonkun ajan kuluttua hän palasi tehtäviinsä, mutta ei mennyt kauaa, kun hän irtisanoi itsensä määrittelemättömäksi ajaksi ylläpidon tehtävistä. Toisella kertaa samanlaisen ilmoituksen jälkeen hänelle ilmoitettiin, että poistaisimme häneltä tämän vapaan ajaksi ylläpidon oikeudet, mutta hän saisi ne takaisin pyytämällä palatessaan vapaalta. Hän ei ollut tähän suostuvainen ja sen sijaan, että asiasta olisi keskusteltu, alkoi nimittely kuinka muilla on noussut valta päähän. Tätä seurasi uhkailu, jossa hän uhkasi kaataa koko sivuston. Selvitettäköön asiaa sen verran, että sivuston serveri on ostettu yhteisvoimin, eli hänellä on siinä yhtä paljon rahaa kiinni kuin monella muulla meistä, mutta hän on serverin nimellinen omistaja, eli hän hoiti maksun kun muut ensin maksoivat hänelle.

Odottelimme tilanteen rauhoittumista ja toivoimme puheyhteyden saavuttamista, mutta tilanne tuntui muuttuvan vain pahemmaksi. Keskusteluyhteyden saaminen oli mahdotonta, koska keskustelu tapahtui niin, että hän saapui paikalle, saneli ehdot ja poistui. Jos keskustelua saatiin aikaiseksi, niin ensimmäinen negatiivinen kommentti häneltä toiminnasta johti aina hänen poistumiseen paikalta. Tämän vuoksi emme pystyneet asioista neuvottelemaan ja koska asia jatkui koko ajan uhkailulla sovittelun/sivistyneen keskustelun sijaan, vahvistui muulle ylläpidolle se seikka, että ratkaisu oli ollut oikea, emmekä voisi ottaa häntä enää takaisin ylläpitoon. Asia sai viimeisen silauksen, kun sunnuntaina 10.4.2011 hän antoi viimeisen uhkauksensa, että hänen ylläpidolliset oikeutensa foorumille ja IRC-kanaville pitää palauttaa, tai hän viikon kuluttua poistaa sivut osoitteesta http://www.varikkosuora.org. Kuitenkin jo 14.4.2011 torstaina hän poisti Varikkosuoran sivut. IRC-kanavalla käytyjen keskustelujen pohjalta ainakin paikalla olleet jäsenet tukevat ylläpidon ratkaisua.

Saamme kiittää paljosta häntä, sillä hän oli yksi suurimmista, ellei suurin, kantava voima laitettaessa Varikkosuoraa pystyyn. Nyt kuitenkin tiet erkanevat lopullisesti varikkosuoran parasta etua tavoiteltaessa, eivätkä valitettavasti parhaissa mahdollisissa merkeissä. Ylläpito toivoo kuitenkin tästä huolimatta hänelle hyvää jatkoa ja toivottaa hänet tervetulleeksi Varikkosuoralle jäsenenä.

Tällä hetkellä Varikkosuora.org jatkaa normaalisti toimintaansa egetin.net-sivuston alaisuudessa, kunnes uusi webhotellitila saadaan järjestettyä.

- Varikkosuoran ylläpitäjät.


15.04.2011 23:07
Profiili
Avatar

Liittynyt: 27.11.2010 14:22
Viestit: 307
PSN-nick: vompatti
Viesti Re: Muutokset foorumilla
Niin kuin olette ehkä huomanneet, forumin layout on mennyt uusiksi viime yön aikana. Kaikki ei ole ihan vielä valmista, joten älkää ihmetelkö jos jokin vielä siirtyy johonkin.

Uudistuksen takana on ollut yritys vähentää alueita ja ennen kaikkea ala-alueiden ala-alueita. Tämä näkyy käyttäjälle mm. siten, että tästä eteenpäin käynnissä oleviin sarjoihin pääsee käsiksi suoraan forumin etusivulta. Ne tullaan nostamaan näkyviin tuohon "Löysät & Letkeät" -alueen yläpuolelle. Eli GT300 Kausi 2:n kaltaista klikkausurakkaa sarjan ketjuihin kiinni pääsemiseksi ei enää jatkossa tulla näkemään. Sarjan päättyessä, se siirretään luonnollisesti päättyneisiin sarjoihin. Koitamme muutenkin kohottaa aktiivisten sarjojen ja ajeluiden näkyvyyttä. Tämän sivuston pääasiallinen tehtävä kuitenkin on kerätä konsolikuskit yhteen ja radalle.


25.01.2012 13:45
Profiili

Liittynyt: 26.11.2010 18:16
Viestit: 252
PSN-nick: Freqqe
Viesti Re: Muutokset foorumilla
Tietoisku kaikille uusille käyttäjille!

Useista yrityksistä huolimatta ylläpito ei ole onnistunut pitämään spammibotteja loitolla, ja niiden lisäytymisen kiihtymisen takia olemme muuttaneet rekisteröintiä
siten, että ylläpito hyväksyy jatkossa uusien käyttäjien tunnukset käsin. Tämä pyritään tekemään 24h sisällä rekisteröintilomakkeen lähettämisestä. Pahoittelemme muutosta, joskin tästä seuraa vain hyvää. Ja tästä seuraa ylimääräistä työtä pelkästään ylläpidolle. Ei teille, rakkaat käyttäjät!

Kiitos ja anteeksi,

terveisin ylläpito

Linkki uutiseen http://www.varikkosuora.org/2012/02/muu ... olitiikka/

_________________
Let's get ready to rrrumble!


02.02.2012 16:51
Profiili
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Vastaa viestiin   [ 6 viestiä ] 

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com